دات نت نیوک

راهیابی تیم فوتسال دانشکده علوم پزشکی شوشتر به دور دوم مسابقات فوتسال دانشگاه های علوم پزشکی کشور

تیم فوتسال دانشکده علوم پزشکی شوشتر موفق شد با پیروزی ۳ بر یک مقابل تیم دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دور دوم رقابت های فوتسال دانشگاه های علوم پزشکی کشور در خزر آباد ساری راه یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، دکتر مجتبی کلانتر معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: این مسابقات با شرکت ۵۶ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی از سراسر کشور در خزرآباد ساری در حال برگزاری است که تیم دانشکده علوم پزشکی شوشتر در دور مقدماتی این رقابت ها با تیم های دانشگاه های علوم پزشکی زابل، شهرکرد و مشهد هم گروه شد‌.

دکتر کلانتر افزود: تیم فوتسال دانشکده علوم پزشکی شوشتر در این رقابت ها کار خود را با قبول شکست مقابل تیم شهرکرد آغاز کرد اما در مسابقه دوم توانست تیم دانشگاه علوم پزشکی زابل را با تساوی یک بر یک متوقف کرده و در دیدار سوم با نتیجه ۳ بر یک تیم دانشگاه علوم پزشکی مشهد را شکست دهد و به دور دوم این مسابقات راه یابد.

دکتر مجتبی کلانتر در پایان گفت: تمرینات آماده سازی تیم فوتسال دانشکده علوم پزشکی شوشتر از ماه ها پیش زیر نظر مربیان برجسته شوشتر آغاز شده و امیدواریم بازیکنان و کادر فنی با گرفتن نتایج درخشان مزد زحمات چندین ماهه خود را دریافت کنند.

گفتنی است حمید علیپور بعنوان سرمربی و یونس حسنکی بعنوان سرپرست، تیم فوتسال دانشکده علوم پزشکی شوشتر را در این رقابت ها همراهی می کنند.