دات نت نیوک

تیم حراست قهرمان رقابت های فوتسال کارکنان دانشکده علوم پزشکی شد

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| حراست مسابقات فوتسال کارکنان قهرمان چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی | | 0 نظر | | | |
تیم حراست قهرمان مسابقات فوتسال کارکنان دانشکده علوم پزشکی، جام چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، در فینال این رقابت ها که عصر دیروز در محل سالن ورزشی رسالت شهرستان شوشتر برگزار شد، تیم حراست دانشکده علوم پزشکی توانست با نتیجه ۴ بر ۲، تیم فوریت های پزشکی را شکست داده و جام قهرمانی این رقابت ها را از آن خود کند.

این دوره از مسابقات که باهدف تقویت روحیه همدلی و افزایش نشاط کارکنان توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی شوشتر برنامه ریزی شده بود به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و هفته ملی سلامت مردان ایرانی برگزار شد.

شایان ذکر است شش تیم معاونت توسعه مدیریت و منابع، فوریت های پزشکی، معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی_فرهنگی، مدیریت حراست، معاونت بهداشت و بیمارستان خاتم الانبیاء در این جام با هم به رقابت پرداختند.