دات نت نیوک

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در آستانه تعطیلات سال نو: آمادگی کامل واحدهای مختلف دانشکده علوم پزشکی شوشتر برای ساماندهی حوزه سلامت در تعطیلات نوروز ۹۸

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| ایام تعطیلات طرح سلامت نوروزی تعطیلات نوروز | | 0 نظر | | | |
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر از آمادگی کامل بیمارستان های شوشتر، واحد فوریت های پزشکی، داروخانه ها و بازرسان بهداشتی برای ساماندهی امور بهداشتی درمانی شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، دکتر فرهاد ابول نژادیان گفت: باتوجه به اینکه شوشتر شهری توریستی و سالانه میزبان هزاران گردشگر داخلی و خارجی است، طرح سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند ماه در شهرستان شوشتر همگام با دیگر نقاط کشور کلید خواهد خورد.

وی افزود: بیمارستان های خاتم الانبیاء(ص)، الهادی(ع) و شهدا با نیروهای کشیک بیشتر در بخش اورژانس تقویت خواهند شد تا بتوانند پاسخگوی نیاز شهروندان و مسافران عزیز باشند.

دکتر ابول نژادیان ادامه داد: واحد اورژانس و فوریت های پزشکی ۱۱۵ شهرستان در تمام ایام تعطیلات نوروز بصورت آماده باش و با حداکثر توان به مردم خدمت خواهد کرد. همچنین داروخانه های شبانه روزی و داروخانه های کشیک که لیست آن ها متعاقباً اعلام می شود موظفند نیاز مردم به دارو را در این مدت تامین کنند.

دبیر شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان تاکید کرد:آموزش ها و تدارک لازم برای بهداشت مواد غذایی و نظارت همکاران ما در حوزه بهداشت محیط انجام شده و این نیروها آماده نظارت بر رستورانها، اماکن بین راهی، اقامت گاه ها و هتل ها هستند و اگر مردم شاهد تخلفات بهداشتی در هر زمینه ای بودند می توانند با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس بگیرند تا شکایت آن ها در اسرع وقت پیگیری شود.

دکتر فرهاد ابول نژادیان در پایان یادآور شد: از همه مردم می خواهم در ایام تعطیلات به موضوع رعایت ایمنی بخصوص در هنگام سفر و تفریح اهتمام ویژه داشته باشند تا ان شاالله شاهد بوجود آمدن مشکلات نباشیم و آرزو می کنیم نوروز امسال برای همه مردم کشورمان پر از شادمانی و نشاط باشد.