پایش مستمر داروخانه های خصوصی شهرستان شوشتر در راستای نظارت بر طرح دارویاری

در راستای اصلاحات ارزی دولت و هم زمان با ابلاغ آنی طرح دارویاری توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بازرسی مشترکی از داروخانه های خصوصی سطح شهرستان شوشتر انجام شد.

به گزارش وبدا شوشتر؛ دکتر مینا اندیشمند مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: در این بازرسی ها نحوه ارائه خدمات به شهروندان، به روزرسانی سیستم های نرم افزاری داروخانه ها، اتصال به سامانه های بیمه های پایه، اجرای طرح ملی نسخه پیچی الکترونیک و نیز اعمال قیمت ها و پوشش های بیمه ای جدید مورد نظارت قرار گرفت.

وی افزود: در این پایش  تیم مشترکی متشکل از کارشناسان مدیریت غذا و دارو، اداره بازرسی دانشکده و اداره بیمه سلامت شهرستان حضور داشتند.