کمیته برون بخشی پیشگیری از مرگ جوانان براثر سوانح و حوادث ترافیکی برگزار شد+گزارش تصویری

به همت واحد سلامت جوانان معاونت بهداشت برگزار شد؛

این نشست با حضور دکتر جواد منجزی معاون فنی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر، مسئول واحد سلامت جوانان و برخی از مدیران سلامت و نمایندگان ادارات شهرستان شوشتر برگزار شد.

به گزارش وبدا شوشتر؛ دکتر جواد منجزی معاون فنی معاونت بهداشت گفت: توجه به سلامت جوانان و پیشگیری از مرگ آنها به علت حوادث و سوانح ترافیکی اهمیت ویژه ای دارد.

وی افزود: با اشاره به اینکه حوادث و سوانح ترافیکی پنجمین علت مرگ در کل جمعیت و اولین علت مرگ در جوانان در کشور می باشد بر لزوم توجه سایر نهادها و سازمانها به این مهم تاکید نمود.

در پایان نشست مسئول واحد سلامت جوانان معاونت بهداشت به بیان آخرین وضعیت حوادث ترافیکی در ایران و جهان پرداختند و همچنین نمایندگان ادارات پیشنهادات و راهکارهایی در این خصوص ارائه نمودند.