نجات مادر باردار توسط اورژانس هوایی

شجاعت پورصدیقی| نجات،مادر باردار،اورژانس هوایی،دانشکده علوم پزشکی شوشتر | | 0 نظر | | | | [MAKERATING]

رئیس مرکز اورژانس و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی شوشتر از امدادرسانی به مادر باردار اهل شهرستان مسجد سلیمان توسط اورژانس هوایی خبر داد.

به گزارش وبدا شوشتر؛ علیرضا ذرتی رئیس مرکز اورژانس و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: صبح امروز در تماسی از طرف مرکز مدیریت حوادث استان EOC با مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد خانم ۲۹ ساله‌ای، دچار درد زایمان شده و با توجه به اینکه وضعیت این مادر ناپایدار است باید به سرعت به نزدیک ترین بیمارستان انتقال داده شود.

رئیس مرکز اورژانس و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی شوشتر افزود: پس از دریافت گزارش وضعیت خانم باردار بلافاصله هماهنگی‌های لازم جهت  پرواز بالگرد انجام گرفت .

وی اظهار داشت: کارشناس اورژانس ۱۱۵ پس از رسیدن به محل فرود بالگرد، اقدامات درمانی و حمایتی را انجام داده  و این مادر به بیمارستان الهادی(ع) شوشتر انتقال داده شد.