جلسه ستاد کرونا دانشکده علوم پزشکی شوشتر برگزار شد

شجاعت پورصدیقی| جلسه،کرونا،دانشکده علوم پزشکی شوشتر،واکسیناسیون | | 0 نظر | | | | [MAKERATING]

این جلسه با حضور دکتر مجتبی کلانتر رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر، معاون درمان و آموزش و تحقیقات دانشجویی _فرهنگی دانشکده، معاون فنی و اجرایی بهداشت و برخی از مدیران و روسای بیمارستان ها برگزار شد.

به گزارش وبدا شوشتر؛ دکتر مجتبی کلانتر رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: با توجه به تغییر وضعیت رنگ بندی کرونا از آبی به رنگ زرد، شوشتر در بین شهرهای نسبتا پرخطر قرار گرفت.

رئیس دانشکده علوم پزشکی با اشاره به فرارسیدن ماه محرم بر رعایت پروتکل های بهداشتی جهت شرکت در مراسم تاکید کرد.

وی افزود: از مردم درخواست داریم جهت تزریق دز یادآور و تکمیل واکسیناسیون خود هر چه سریعتر اقدام کنند.

دکتر کلانتر در پایان گفت: ما آمادگی و امکانات لازم را فراهم نموده ایم تا  با این موج جدید کرونا مقابله کنیم.