دات نت نیوک

✅اولین بیمارستان محلی کشور در منطقه سیل زده شعیبیه شوشتر، در ویزیت پزشک متخصص در یک روز رکورد زد

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| اولین بیمارستان محلی کشور رکورد سیل شعیبیه بیمارستان محلی شعیبیه | | 0 نظر | | | |
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: ۶۰۰ نفر از مردم سیل زده بخش شعیبیه شوشتر روز پنجشنبه در اولین بیمارستان محلی کشور در شعیبیه شوشتر توسط پزشکان متخصص ویزیت شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، دکتر فرهاد ابول نژادیان گفت ۱۵۶ مورد ویزیت داخلی، ۷۰ مورد ویزیت زنان، زایمان و نازایی، ۱۳۰ مورد ویزیت ارتوپدی و ۱۴۴ مورد ویزیت تخصصی پوست، همچنین ۱۵ ویزیت توسط متخصص روانپزشکی و ۷۵ مورد ویزیت تخصصی اطفال در روز پنجشنبه در بیمارستان محلی شعیبیه ثبت شد.

وی افزود: تمامی این ویزیت های تخصصی برای سیل زدگانی که در کمپ های اسکان موقت شناسایی و ارجاع شده بودند انجام شده و ویزیت،خدمات پرستاری و نسخ دارویی برای این بیماران کاملاً رایگان بوده که در نوع خود عملکردی شایسته تقدیر است.

دبیر شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان شوشتر در پایان گفت: از همه پزشکان و کارکنان دانشکده علوم پزشکی و موسسه خیریه راه ایمان که برای کمک به سیل زدگان و انجام این ویزیت های تخصصی تلاش های زیادی انجام دادند و برای همه خدمتگزاران به مردم، طول عمر باعزت، توفیق روز افزون و سلامتی از درگاه خداوند بزرگ طلب می کنم.