دات نت نیوک

آئین بزرگداشت "روز جهانی ایمنی کار و بهداشت حرفه ای " برگزار شد+ گزارش تصویری

با حضور معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر و نمایندگان صنایع، شرکت های تولیدی، ادارات و سازمان ها، آئین بزرگداشت روز جهانی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار در سالن همایش های ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی شوشتر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، دکتر نایب فدایی معاون بهداشت دانشکده در این مراسم گفت: همه ما یک سوم عمرمان را در محل کار می گذرانیم و این مدت زمان بسیار زیاد نشان می دهد که چقدر باید به شرایط کاری ایمن اهمیت دهیم.
سالانه ۲۸۸ میلیون نفر در دنیا بر اثر حوادث کاری و بیماری های ناشی از شرایط کاری دچار مرگ شده و ۳۷۴ میلیون نفر نیز از کار افتاده می شوند.

دکتر فدایی افزود: باتوجه به نامگذاری سال ۹۸ به نام سال رونق تولید توسط رهبر معظم انقلاب و باعنایت به شعار "انسان سالم، محور توسعه پایدار" بخوبی مشخص می شود که نقش ایمنی کار و بهبود شرایط کاری تا چه اندازه در رونق تولید و توسعه کشور مهم و غیر قابل انکار است چرا که برای ایجاد رونق تولید نیازمند نیروی کار سالم و مولد هستیم.

وی ادامه داد: طبق برآوردها، مرگ هر نیروی کار در ایران ۱ میلیارد تومان به اقتصاد کشور خسارت وارد کرده و ۴ تا ۵ درصد تولید ناخالص ملی برای مرگ ها و بیماری های ناشی از حوادث شغلی هزینه می شود که این میزان نشان دهنده ۱۰ تا ۲۰ درصد زیان اقتصادی در سال است.

دکتر فدایی در پایان درخصوص چگونگی ارتقای بهداشت حرفه ای و ایمنی کار گفت: رکن اول PHC (مراقبت های بهداشتی اولیه) بحث "آموزش سلامت" است که در کنار دیگر اجزا به پوشش همگانی سلامت منجر می شود پس باید در زمینه آموزش تمام تلاش خود را انجام دهیم و "فرهنگ ایمنی کار" را در جامعه ارتقا دهیم که در این مورد هم دولت و بخش خصوصی و هم خود مردم باید نهایت همکاری را داشته باشند.