دات نت نیوک

پیش به سوی بسیج ملی کنترل فشار خون

با همکاری معاونت های بهداشت و درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر، کارگاه آموزشی پرفشاری خون برای پزشکان شهرستان شوشتر در سالن همایش های ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی شوشتر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، در این کارگاه آموزشی که با تدریس خانم دکتر محمد زاده متخصص بیماری های قلب و عروق برگزار شد، نکات مهمی درباره این بیماری و راه های کنترل و مقابله با آن بررسی شد.

گفتنی است علت اول مرگ و میر در ایران، بیماری های قلبی و عروقی است که عامل اصلی آن پرفشاری خون می باشد. در همین راستا "بسیج ملی کنترل فشار خون" از طرح های جدید و مورد تاکید وزارت بهداشت برای شناسایی افرادی که مبتلا به این بیماری هستند اما از بیماری خود مطلع نیستند و با هدف کنترل و کاهش مرگ و میر های ناشی از پرفشاری خون از ۲۷ اردیبهشت در سراسر کشور بصورت همزمان به مرحله اجرا در می آید.