دات نت نیوک

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر به مناسبت فرارسیدن "روز معلم و استاد"

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در پیامی فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت، روز معلم و استاد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر در متن این پیام آمده است:

"امیرالمؤمنین علی علیه السلام:

به احترام پدر و مادر و معلمت از جای برخیز هر چند فرمان روا باشی."

تعلیم و تربیت، موهبتی است که خداوند به پیامبران و برگزیدگان درگاهش ارزانی داشته تا راه و رسم هدایت و سعادت را به بشر بیاموزند.

اینکه رشد و توسعه هر جامعه در گرو آموزش و پرورش صحیح است بر کسی پوشیده نیست و معلمان و اساتید این وظیفه خطیر و گرانبها را عهده دار شده و با آمیختن علم و عمل و عشق و خلوص در راه تربیت نسلی اندیشمند، وارسته و پرتلاش گام بر می دارند و این رسالتی بس بزرگ است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معلم، متفکر و دانشمند بزرگ، "استاد شهید مرتضی مطهری" ، روز معلم و استاد را به همه معلمین و اساتید پرافتخار کشور عزیزمان و بخصوص اساتید و اعضای محترم هیات علمی شاغل در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی دانشکده علوم پزشکی شوشتر تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند بزرگ دوام توفیقات این عزیزان را خواستارم.
پیروز و سربلند باشید.

دکتر فرهاد ابول نژادیان