دات نت نیوک

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر به مناسبت فرارسیدن "روز جهانی ماما"

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در پیامی فرارسیدن ۱۵ اردیبهشت و "روز جهانی ماما" را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر در متن این پیام آمده است:

به نام خالق حکیم

فرارسیدن ۱۵ اردیبهشت ماه امسال و روز جهانی ماما با شعار "ماما، مدافع حقوق زنان" را تبریک و تهنیت عرض می کنم.

همه می دانیم که ماما ها در راستای تامین و ارتقای سلامت مادران و نوزادان یعنی ارتقای سلامت خانواده تلاش می کنند و دیدن لحظات باشکوه تولدِ هدیه های پاک خداوند، موهبتی است که به این قشر زحمتکش و دلسوز اعطا شده است.

نقش بی بدیل ماما در ارتقا و گسترش زایمان طبیعی و مراقبت برای پا به عرصه وجود نهادن نسل هایی که سالم بدنیا بیایند، سالم زندگی کنند و سالم نسل های بعد را بدنیا آورند همواره مورد تاکید نظام پرافتخار سلامت کشور عزیزمان و همه کشورهای دنیا است.

تلاش جامعه مامایی در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت ، کاهش آمار سزارین و افزایش آمار زایمان طبیعی، ارتقای بهداشت باروری، تامین سلامت و کاهش میزان مرگ و میر مادران و نوزادان، انجام مشاوره ها و آموزشهای دوران بارداری، مراقبتهای مادر و نوزاد، تنظیم خانواده و پایش رشد کودک ستودنی و غیرقابل وصف است.

لذا اینجانب ضمن گرامیداشت این روز و تبریک به همه ماما های کشور، روز جهانی ماما را به ویژه به ماما های شاغل در دانشکده علوم پزشکی و شهرستان شوشتر، دانشجویان و اساتید رشته مامایی این دانشکده و همه زحمتکشان این عرصه در واحدهای تابعه شهری و روستایی تبریک و تهنیت عرض می کنم و تلاش های بی شائبه این قشر تلاشگر و دلسوز را به ویژه در جریان سیل فروردین ۹۸ شهرستان شوشتر گرامی داشته و سلامتی، پیروزی و بهروزی این عزیزان را از درگاه خداوند بزرگ خواستارم.

دکتر فرهاد ابول نژادیان
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر