آیین تجلیل از کارکنان فعال دانشکده علوم پزشکی شوشتر در سیل فروردین ۹۸ شعیبیه برگزار شد/ به همراه گزارش تصویری

آیین تجلیل از کارکنان فعال دانشکده علوم پزشکی شوشتر در جریان سیل فروردین ۹۸ در شعیبیه با حضور نماینده مردم در مجلس و فرماندار شوشتر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، در این مراسم نماینده شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از ستاد مدیریت بحران شهرستان شوشتر گفت: ستاد مدیریت بحران به نحو مطلوب و حساب شده ای مسائل شعیبیه را مدیریت کردند و در راس آن ها باید از مهندس پنبه دانه پور تشکر ویژه ای داشته باشم.
سهراب گیلانی اظهار کرد: از دانشکده علوم پزشکی و بیمارستان شعیبیه که حضور خوب، به موقع و تاثیرگذاری داشتند، بسیار ممنون و سپاسگزارم. به نظر بنده علوم پزشکی شوشتر در جریان سیلاب نمره ۲۰ گرفته است. به لطف خدا مشکل خاصی پیش نیامد و هیچ بیماری یا مسئله ای گریبانگیرمان نشد و بخش زیادی از این مسئله به جهت عملکرد علوم پزشکی در منطقه بود.
وی با اشاره صبر و تحمل مناسب مردم خاطرنشان ساخت: مردم خیلی خوب اوضاع و شرایط را درک کردند و مسئولان هم با جان و دل کمک می کردند. اوضاعی که در این ماه های اخیر دیدیم مرا به یاد دوران جنگ می انداخت. همه بسیج شده بودند برای یاری رساندن به یکدیگر و این جلوه ای از اتحاد و یکپارچگی ملت ایران بود.
گیلانی که در روزهای قبل با حضور در ادارات مرتبط با ماجرای سیلاب با اهدای لوج از آن ها قدردانی کرده بود بیان کرد: از تک تک دستگاه های مرتبط با سیل که زحمت کشیدند، قدردانی کردیم چرا که جداً وضعیت خوبی از لحاظ خدمات رسانی در شعیبیه شاهد بودیم.
وی افزود: بنده مطئنم با توجه به اراده موجود در بین مسئولان در سطح ملی و استان و شهرستان، بعد از عادی شدن کامل شرایط، لباس نو بر تن شعیبیه خواهیم دید، تنها لازم است باید پیگیری و جدیت بیشتری مسائل و نیازمندی ها را پیگیری کنیم.
وی گفت: با توجه به اینکه بنده نماینده مجلس برای نظارت بر اوضاع خدمات رسانی در جریان سیلاب در استان بودم و به همین علت تمام شهرهای درگیر سیل را نظارت کردیم، به نظرم بهترین مدیریت را در شوشتر شاهد بودیم و خیلی قوی در این خصوص عمل شد که جای تقدیر ویژه دارد.

در بخشی دیگر از این برنامه نیز، فرماندار شوشتر گفت: سیلاب شعیبیه از لحاظ مالی، روحی و روانی و جنبه های دیگر خسارت ها و تلاطم بسیاری به همه وارد ساخت که باید در جهت رفع آن کوشش کرد.
حسین پنبه دانه پور اظهار کرد: اتفاق کم نظیر و بسیار زیبایی در جریان شعیبیه و سیلاب پیش آمد و آن هم انسجام و هماهنگی بین مردم و مسئولان بود که از قبل وقوع سیل تا بعد از آن به شکلی عالی وجود داشت.
وی افزود: آنچنان مسئولان پای مردم ایستادند و مردم پای مسئولان که دشمنانی که با خود فکر می کردند می توانند اتحاد را در ایران نشانه بگیرند از این قضیه متعجب ماندند. این سیلاب تبدیل به نعمت بزرگی برای مردم شد.
باران رحمتی که به یاوه گویان بفهماند در منطقه ای مثل شعیبیه مجالی برای ورود و حضور نخواهند داشت. هیچکس به اندازه خود مردم با وجود اینکه خسارت های مالی دیدند متوجه این اتحاد نمی شود.
وی اظهار داشت: وقتی میبینند خادمانشان، نماینده شان در مجلس، و... شب و روز در حال تلاش بودند غیر از قدردانی چیزی نمی گفتند. در این بین دانشکده علوم پزشکی و دکتر ابول نژادیان نیز با پشتکار و تلاشی جهادی و کنترل بسیار خوب موجب این شدند که هیچگونه خطری برای مردم درگیر سیل در آن شرایط بد به وجود نیاید.

همچنین مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولایت فقیه در دانشگاه های استان خوزستاندر این جلسه گفت: سیل در خوزستان تمام نشده و ادامه دارد و آن هم سیل کمک ها و مشارکت ها و حماسه سازی های مردم است.
حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی اظهار کرد: با حضرت آیت الله کعبی (نماینده استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری) صحبت کردم و ایشان گفتند: از طرف من از دکتر ابول نژادیان و مجموعه دانشکده علوم پزشکی شوشتر تشکر کنید چرا که هرجا با مردم شعیبیه صحبت کردم از خدمات بهداشتی درمانی در جریان سیل رضایت کامل داشتند.
وی افزود: همه کارکنان دانشکده زحمت کشیدند و توانستند حوزه بهداست و درمان را به بهترین شکل کنترل کنند. انشاءالله خیر و برکت این زحمات را ببینند.