دات نت نیوک

صدور کارت تندرستی به دفاتر پیشخوان خدمات دولت واگذار شد

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| کارت تندرستی بهداشت دکتر نایب فدایی ده چشمه | | 0 نظر | | | |
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر از واگذاری صدور کارت های بهداشتی  به دفاتر پیشخوان خدمات دولت به منظور سهولت و دسترسی سریع تر مردم خبر داد.

به گزارش وبدا شوشتر، دکتر نایب فدایی گفت: در راستای اجرای برنامه ششم توسعه و پیرو عقد تفاهم نامه، واگذاری فرآیند صدور خدمات الکترونیک کارت های بهداشت به دفاتر پیشخوان دولت آغاز شده است.

وی افزود: این مسئله در کوتاه تر شدن فرآیند صدور کارت های بهداشت، تسریع و دسترسی بیشتر مردم و تکریم ارباب رجوع نقش موثری داشته و باعث شده کارشناسان بهداشت بیشتر بر فعالیت های نظارتی و بازرسی ها متمرکز شوند.

فدایی ادامه داد: کارت های بهداشت در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و تامین سلامت، ایمنی و بهداشت مواد غذاییِ تولید و عرضه شده، متصدیان و کارکنان مراکز تهیه، تولید، توزیع، نگهداری، حمل و نقل و فروش مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی و اماکن عمومی پس از انجام معاینات پزشکی و آزمایشات غربالگری صادر می شود.

شایان ذکر است مدت اعتبار کارت بهداشت برای افرادی که به طور مستقیم با مواد غذایی بسته بندی نشده، تجهیزات مواد غذایی، ظروف و لوازم با سطوحِ درتماس مستقیم با مواد غذاییِ آماده مصرف ارتباط دارند ۶ ماه و برای سایر مشمولین، یک سال است.