دات نت نیوک

آمار کلی بسیج ملی کنترل فشار خون شهرستان شوشتر اعلام شد

مدیر روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر اعلام کرد: تعداد کل افراد بالای ۳۰ سال در شوشتر برای پایش طرح بسیج ملی کنترل فشار خون ۹۵۸۳۵ نفر بوده است.

وی افزود: تعداد کل افراد پایش شده از ۱۷ خرداد تا ۱۵ تیر ماه، ۸۳۴۷۴ نفر معادل ۸۷/۱ درصد از کل جمعیت بالای ۳۰ سال شهرستان شوشتر است.

وی در ادامه بیان کرد: جمعیت و هدف تعیین شده برای پایش از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان شوشتر ۴۷۹۱۷ نفر می باشد.

با توجه به هدف گذاری وزارت بهداشت و میزان پایش انجام شده، دانشکده علوم پزشکی شوشتر توانسته فشار خون بیش از ۱۷۴ درصد از جمعیت هدف شهرستان را پایش کند.

دانشگر با بیان اینکه تعداد افراد دارای فشارخون طبیعی ۳۲۰۵۳ نفر معادل ۵۵/۳۹ درصد جمعیت بالای ۳۰ سال در شهرستان است، گفت: تعداد افراد مشکوک به پرفشاری خون نیز ۱۷۰۵ نفر معادل ۲/۹۵ درصد است.

محمد دانشگر همچنین اظهار کرد: تعداد افراد دارای فشار خون طبیعیِ بالا (پره هایپرتنشن) معادل ۱۸۸۳۷ نفر برابر با ۳۲/۵۵ درصد و تعداد افراد شناسایی شده مبتلا به فشار خون بالا نیز ۵۲۲۴ نفر معادل ۹/۰۳ درصد هستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تعداد ارجاع فوری به پزشک ۱۳۷ و تعداد ارجاع غیر فوری به پزشک ۲۹۵۳ مورد بوده است.