دات نت نیوک
fa-IRen-US
X

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر در آستانه عید سعید قربان: ✅ لزوم رعایت نکات بهداشتی در ذبح و کشتار دام/ مردم گوشت دام ذبح شده را پس از ۲۴ ساعت نگهداری در یخچال مصرف کنند

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| معاون بهداشت دکتر نایب فدایی ده چشمه عید قربان عید غدیر کشتار دام | | 0 نظر | | | |
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر در آستانه عید سعید قربان از لزوم رعایت نکات بهداشتی در ذبح و کشتار دام ها و نظارت دقیق دامپزشکی، گروه پیشگیری ومبارزه با بیماری ها و گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر دکتر نایب فدایی ضمن تبریک این عید بزرگ به همه مسلمانان ایران و جهان گفت: رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی در ذبح دام از اهمیت ویژه برخوردار است و مردم از ذبح دام در منزل، معابر و گذرگاه ها اجتناب کرده و کشتار دام را فقط در کشتارگاه های تحت پوشش و نظارت اداره دامپزشکی انجام دهند.


وی افزود: در هنگام ذبح و قطعه قطعه کردن گوشت باید از وسایل حفاظت و ایمنی فردی نظیر روپوش، دستکش، عینک و ماسک استفاده شود چرا که ممکن است در صورت وجود بیماری در دام، عامل بیماری به ذابحین منتقل شده و باعث بوجود آمدن بیماری های مشترک بین انسان و دام شود.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر عنوان کرد: مردم نیز برای رعایت موارد بهداشتی از مصرف گوشت دام ذبح شده بلافاصله پس از کشتار اجتناب کرده و گوشت را ۲۴ ساعت و احشاء داخلی نظیر دل و جگر و... را تا ۴۸ ساعت در یخچال(دمای بین ۲تا ۸ درجه) نگهداری و سپس مصرف کنند.

عضو شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان شوشتر در پایان گفت: امیدواریم با تمهیدات و نظارت دقیق دامپزشکی وهمچنین بازرسان گروه بهداشت محیط و گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی امسال نیز همانند سال های گذشته بدون بوجود آمدن مشکل خاص بتوانیم در خدمت رسانی و تامین سلامت مردم کوشا باشیم.

مطالب مرتبط

Sort by: