دو دانشجوی علوم پزشکی شوشتر برگزیده جشنواره سیمرغ شدند

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| دکتر مجتبی کلانتر معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی جشنواره سیمرغ | | 0 نظر | | | |
معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی، دانشجویی دانشکده علوم پزشکی شوشتر از برگزیدن شدن آثار دو دانشجوی دانشکده علوم پزشکی شوشتر در جشنواره بین المللی سیمرغ خبر داد.

به گزارش وبدا شوشتر، دکتر مجتبی کلانتر اظهار داشت: آقای محمد رضایی در رشته شعر کلاسیک و آقای مهدی مکوندی در مجموعه عکس با موضوع سیل خوزستان برگزیده شده‌اند و آثار دو نفر دانشجو در جشنواره شرکت داده می‌شود.

وی عنوان کرد: در بخش مجموعه عکس: اثر آقای مهدی مکوندی با عنوان"سیل خوزستان" و در بخش شعر کلاسیک: اثر آقای محمد رضایی با عنوان "بیرحم تر" پذیرفته و برگزیده شده اند.

دکتر مجتبی کلانتر اظهار کرد: تعداد آثار ثبت شده دانشکده علوم پزشکی شوشتر در جشنواره سیمرغ امسال نسبت به سال قبل افزایش داشته و با ۱۴۲ اثر که از ان تعداد ۱۳۵ اثر مربوط به دانشجویان و ۷ اثر متعلق به کارمندان بود نسبت به مجموع سال قبل(۱۳۳ اثر) روند صعودی خود را حفظ کرده است که این نشان از اهمیت دادن به حوزه فرهنگی دانشجویی در دانشکده است.

معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی شوشتر ادامه داد: در طول ترم های تحصیلی کلاس های متعدد در زمینه های مختلف هنری برای دانشجویان برگزار شده که ماحصل آن درخشش بیشتر دانشجویان این دانشکده در جشنواره های مختلف ملی و بین المللی است که وزارت بهداشت هرساله نسبت به برگزاری آن ها اهتمام ویژه دارد.

وی در پایان گفت: امیدواریم رشد دانشجویان دانشکده علوم پزشکی شوشتر در همه زمینه ها سرآمد باشد و تلاش می کنیم متناسب با ظرفیت های دانشکده امکانات لازم را در اختیار دانشجویان عزیز قرار دهیم.