با حضور استاندار خوزستان انجام شد؛ بازدید از پروژه کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)+ گزارش تصویری

صبح امروز با حضور دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، نماینده شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر از کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)بازدید شد.

با گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر؛ کلنیک ویژه بیمارستان خاتم الاَنبیاء(ص) شوشتر
در کمتر از چهار ماه با سرعت
بسیار زیادی تکمیل شده و در شرایط کنونی پس از نازک کاری های جزئی آماده افتتاح است.

این کلنیک بیش از
یکهزار و 626 متر مربع زیربنا
دارد و در زمینی بالغ بر 2 هزار و 500 متر مربع بنا شده است، این کلینیک با این مساحت در شمال خوزستان کم نظیر است.

شوشتر نبود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در بازدید امروز با بیان روند طولانی واگذاری این پروژه به شوشتر عنوان کرد: زمان زیادی صرف شد تا پروژه تغییر تحول شود، نهایتا این پروژه اول اسفند ۹۷ رسما به پیمانکار جدید واگذار شد و فعالیت عمرانی در این پروژه با سرعت بسیار زیادی پیگیری شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر درباره سرعت عمل در اجرای این پروژه تاکید کرد: در اجرای این پروژه طی سه سال ۵۷درصد پیشرفت فیزیکی و در شش ماه اخیر 73 درصد پیشرفت فیزیکی
حاصل شده است، این رقم
قابل توجه و بسیار چشم گیری
است و ان شاالله بزودی آمادگی افتتاح این پروژه را خواهیم داشت.

شایان ذکر است کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) با فضای فیزیکی بسیار مناسب، پذیرای پزشکان متخصص شوشتر خواهد بود و درمانگاه های تخصصی قلب و عروق، جراحی مغز و اعصاب، اطفال، زنان و زایمان، داخلی، چشم پزشکی، روان پزشکی، جراحی عمومی، نورولوژی و... در آن راه اندازی می شود. همچنین این کلینیک بزرگ و مجهز دارای بخش دندانپزشکی، داروخانه، قسمت اداری و بخش های دیگر نیز خواهد بود.