مرکز خدمات جامع سلامت عرب حسن کلنگ زنی شد

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| عرب حسن، مرکز خدمات جامع سلامت | | 0 نظر | | | |
آئین کلنگ زنی مرکز جامع سلامت عرب حسن با حضور استاندار خوزستان، سردار گیلانی نماینده مردم، فرماندار و رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر و جمعی از اهالی و مسئولین برگزار شد.

به گزارش وبدا شوشتر، دکتر فرهاد ابول نژادیان رییس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در این مراسم گفت: این مرکز با متراژ ۱۵۰۰ متر و زیربنای ۵۲۵ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال ساخته خواهد شد و یکی از نیازهای اصلی مردم عرب حسن را مرتفع خواهد کرد.

وی افزود: برای اولین بار در استان، مرکز جامع سلامت عرب حسن به گونه ای ساخته می شود که سیستم گرمایش و سرمایش پکیج دارد و این موضوع در کاهش هزینه و ذخیره منابع بسیار بااهمیت است.

دکتر ابول نژادیان همچنین گفت: در این مرکز پزشک و دندانپزشک به همراه دیگر اعضای تیم سلامت شامل ماما، کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، کارشناس بهداشت محیط و... به مردم تحت پوشش منطقه ارائه خدمت خواهند کرد.