en-USfa-IR

مرکز خدمات جامع سلامت شیخ حسین به بهره برداری رسید+ گزارش تصویری

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| شیخ حسین شعیبیه مرکز خدمات جامع سلامت | | 0 نظر | | | |
ظهر امروز مراسم بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت شیخ حسین با حضور استاندار خوزستان، سردار گیلانی نماینده مردم، فرماندار و رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر و جمعی از اهالی و مسئولین برگزار شد.

به گزارش وبدا شوشتر، دکتر فرهاد ابول نژادیان رییس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در این مراسم گفت: اعتبار ساخت و تجهیز این مرکز بیش از ۱۴ میلیارد ریال بوده و با زیربنای بیش از ۵۳۰ متر مربع بنا شده است.

وی با بیان اینکه ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شیخ حسین از پروژه های تفاهم نامه ای میان استانداری خوزستان، وزارت بهداشت و دانشکده علوم پزشکی بوده و امروز برای خدمت به مردم به بهره برداری می رسد ادامه داد: این مرکز جمعیت ۴ خانه بهداشت را تحت پوشش دارد و در مجموع ۴ هزار و ۶۰۹ نفر و بیش از ۹۰۰ خانوار از خدماتی نظیر ویزیت پزشک، داروخانه، خدمات مامایی، تغذیه، بهداشت محیط، دندانپزشکی و... در این مرکز بهره مند خواهند شد.

دکتر ابول نژادیان همچنین گفت: خوشحالیم که اعلام کنیم دانشکده علوم پزشکی تا امروز تمامی ۱۸ پروژه تفاهم نامه با استانداری را ساخته و مراکز خدمات جامع سلامت حسام آباد و ابوگروا نیز در آینده نزدیک به بهره برداری خواهند رسید.

شایان ذکر است دکتر شریعتی استاندار خوزستان نیز در سخنانی از خدمات و تلاش های دکتر ابول نژادیان رئیس دانشکده علوم پزشکی، سردار گیلانی نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی، مهندس پنبه دانه پور فرماندار شوشتر، مردم و مسئولین منطقه شعیبیه تشکر کرد و از پرداخت خسارت سیل به کشاورزان شعیبیه و اصلاح راه های این بخش در آینده نزدیک خبر داد‌.