en-USfa-IR

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر به مناسبت فرا رسیدن روز ملی اورژانس

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| روز ملی اورژانس روز ملی فوریت های پزشکی دکتر فرهاد ابول نژادیان | | 0 نظر | | | |
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در پیامی فرارسیدن بیست و ششم شهریور ماه "روز ملی فوریت های پزشکی و اورژانس پیش بیمارستانی" را تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

کمتر کسی را می توان یافت که تاکنون برای مداوای بیماران یا انتقال مصدومان به مراکز درمانی به خدمات فوریت های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ نیاز پیدا نکرده باشد.

کارکنان خدوم فوریت های پزشکی با صبر و بردباری فراوان و با تحمل مشقت ها در بحرانی ترین شرایط و به صورت ۲۴ ساعته به یاری مصدومان و دردمندان می شتابند و شاید به همین دلیل باشد که به این عزیزان لقب "فرشتگان نجات" داده شده است.

بیست و ششم شهریور ماه فرصت مناسبی است تا از زحمات این دلسوزان که در خط مقدم خدمات رسانی درمانی قرار دارند تقدیر و تشکر نماییم.

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن روز ملّی فوریت های پزشکی و اورژانس پیش بیمارستانی به همه خادمان این حوزه، فرارسیدن این روز را به تمامی کارکنان مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شهرستان شوشتر و دانشجویان این رشته در دانشکده علوم پزشکی شوشتر تبریک و تهنیت عرض نموده و برای تمامی این عزیزان سربلندی و بهروزی را از درگاه خداوند بزرگ خواستارم.