en-USfa-IR

بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر از روند ثبت نام دانشجویان نو ورود دانشکده در سال تحصیلی جدید+گزارش تصویری

صبح روز چهارشنبه سوم مهرماه، رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر از روند ثبت نام دانشجویان نو ورود این دانشکده در سال تحصیلی جدید بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، دکتر فرهاد ابول نژادیان در این بازدید با دانشجویان نورود و خانواده های آنان در رابطه با روند ثبت نام گفتگو کرد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر ضمن تقدیر و تشکر از همه تلاشگران و زحمت کشانی که در این دو روز از دانشجویان نو ورود و خانواده های آنان پذیرایی کرده و روند ثبت نام آنان را انجام دادند گفت: از معاون محترم آموزش تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی شوشتر برای زحماتی که کشیدند کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم و همچنین از مدیران زیر مجموعه این معاونت، کارشناسان، دانشجویان و دبیران تشکل‌های فرهنگی که هنگام ثبت نام دانشجویان نو ورود با توجه به علایق و سلیقه دانشجویان نسبت به ثبت‌نام آنان در کانون‌های فرهنگی اقدام کردند نیز تشکر می کنم.
وی افزود: توصیه ام به همه دانشجویان و به خصوص دانشجویان نو ورود این است که درس خواندن را سرلوحه کار خود قرار دهند تا بتوانند زحمات والدین خود را به نحو احسن جبران کنند. همچنین ورزش منظم و فعالیت‌های فرهنگی را جزء برنامه های روزانه خود قرار دهند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در پایان گفت: خوشبختانه با رشد و توسعه ای که در زیرساختهای حوزه آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی شوشتر انجام شده امسال با دو رشته تحصیلی جدید پذیرای دانشجویان هستیم و تلاش می کنیم مجوز رشته های دیگر تحصیلی را هم اخذ کنیم تا روند تبدیل دانشکده علوم پزشکی شوشتر به دانشگاه با سرعت بیشتری انجام گیرد.