en-USfa-IR

پیام تسلیت رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در پی درگذشت دکتر محمد حسین هادی زاده

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| پیام تسلیت | | 0 نظر | | | |
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در پیامی درگذشت پزشک دلسوز، نیکوکار و رئیس سابق شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوشتر، دکتر محمد حسین هادی زاده را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر در متن این پیام آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون

مرحوم دکتر محمد حسین هادی زاده از پزشکان دلسوز و متعهد و از نیکوکاران و خیرین شهرستان شوشتر در حوزه های پزشکی و غیر از آن بود.

اقدامات ایشان در دوران ریاستشان بر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوشتر بسیار ارزنده بوده و با عشقی که همواره نسبت به شهر خود و مردمان این دیار در وجودشان بود و با صرف فعل خدمتگزاری توانست خدمات زیادی در حوزه درمان و همچنین توسعه و ساخت خانه ها و مراکز بهداشت در شوشتر، گتوند و روستاهای اطراف آن را به مردم ارائه نماید.

اینجانب درگذشت این پزشک حاذق و دلسوز و این مدیر متعهد و خدمتگزار را به جامعه بزرگ بهداشت و درمان شهرستان شوشتر، خانواده محترم هادی زاده که از اعضای جامعه خدمتگزار پزشکی و پیراپزشکی هستند و فرزندان برومند آن مرحوم تسلیت عرض می کنم و امیدوارم خدمات خالصانه ایشان به مردم، شفیع و دستگیرشان در روز حشر بوده و خداوند آن عزیز سفر کرده را با اولیاءالله محشور نماید. ان شاالله.

دکتر فرهاد ابول نژادیان
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر