en-USfa-IR

با حضور مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر برگزار شد؛ بیست و پنجمین نشست اعضاء منطقه ۴ معاونت های غذا و دارو کشور در خرم آباد+گزارش تصویری

روز شنبه با حضور مدیر و کارشناسان غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر و دانشگاه های علوم پزشکی اهواز، دزفول، لرستان و دانشکده های علوم پزشکی آبادان و بهبهان، بیست و پنجمین نشست اعضاء منطقه ۴ معاونت های غذا و دارو کشور در خرم آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر دکتر مرضیه عجمی در این نشست با بیان برخی مشکلات حوزه غذا و دارو در کلان منطقه ۴ آمایشی گفت: باید مبارزه با قاچاق و مافیای دارو بشدت ادامه داشته باشد و در این راه با جدیت و دقت کامل با عوامل آن برخورد قانونی شود که این مهم جز با تقویت و آموزش کارشناسان معاونت ها و مدیریت های غذا و دارو در مباحث مربوط به بازرسی و تشخیص کالاهای قاچاق امکان پذیر نخواهد بود.

دکتر مرضیه عجمی افزود: قطعا انتظار داریم برای انجام فعالیت‌های گسترده تر و با رویکردهای جدید، معاونت ها و مدیریت های غذا و دارو در بحث بودجه و اعتبارات به صورت ویژه دیده شوند که در این مورد نیز حرکات بسیار خوبی انجام شده و امیدواریم با حمایت های وزارت محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مشکلات در این بخش به حداقل برسد.

دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه جندی شاپور اهواز و دبیر قطب جنوب غرب نیز گفت: ما به ارتقا تولید و کیفیت می اندیشیم و حفظ سلامت مردم با وجود شرایط سخت تحریم ها هدفی بزرگ است که آن را بی وقفه پیگیری می کنیم.

وی ادامه داد: درسازمان غذا و دارو وظایفی حساس داریم و در دو رویکرد رونق تولید و مبارزه با تحریم های ظالمانه با تکیه بر کارکرد های اساسی به میدان آمده ایم.

برزگر همچنین اظهار کرد: بد خواهی استکبار جهانی را فرصتی برای پیشرفت، توسعه و رونق تولید خواهیم کرد.
مدیریت ما در شرایط سخت کنونی با توجه به تحریم های ظالمانه برای تهیه مواد اولیه برای ساخت دارو نشان از همت ماست که با پشتکار به مدیریت خود با توجه به شرایط سخت ادامه داده آیم و در نظر داریم تحریم ها نباید باعث آسیب به مردم شوند و همه ی تهدید های دشمن را به فرصت مبدل کنیم.