en-USfa-IR

با حضور معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر؛ بهزیستی و علوم پزشکی شوشتر تفاهم‌نامه مشترک امضا می‌کنند

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| بهزیستی معاونت بهداشت دکتر نایب فدایی ده چشمه | | 0 نظر | | | |
با حضور ریاست اداره بهزیستی شهرستان شوشتر و معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر و کمیته برون بخشی این معاونت و کارشناسان ستادی به میزبانی اداره بهزیستی شهرستان شوشتر مقدمات امضای تفاهم‌نامه بین دو دستگاه فراهم و برای تنظیم تفاهم‌نامه اقدام شد.
در این نشست، دکتر نایب فدائی ده‌چشمه ضمن تشکر از همکاری های فی مابین دو سازمان با بر شمردن اهداف این نشست مبنی بر رفع چالش های موجود در حوزه های کاری مشترک و بعضا موازی در جهت خدمت رسانی بهتر اظهار داشت: بی‌شک سود همکاری بین دو دستگاه به مردم خواهد رسید.
وی افزود: هماهنگی بیشتر و همکاری نزدیک‌، اصلی‌ترین هدف از تشکیل این جلسه و تنظیم این تفاهم‌نامه است که امید است بزودی امضا و اجرایی شود.
همچنین در ادامه دکتر نرگس بهداروند ریاست اداره بهزیستی به معرفی حوزه های کاری و جمعیت های تحت پوشش آن سازمان پرداختند و افزود: از بهبود روابط و ارتقای سطح خدمات به مردم و همکاری نزدیک با دانشکده علوم پزشکی شوشتر استقبال می‌کنیم.
در این نشست خانم ساعدی مسئول واحد سلامت خانواده در خصوص چالش های اجرایی در خدمت رسانی به افراد بی‌بضاعت در گروه‌های هدف نوزادان، کودکان، زنان باردار، میانسالان و سالمندان و مشارکت در اجرای برنامه مشاوره ازدواج نظراتی ارائه کرد.
همچنین خانم اسدی مدیرگروه واحد پیشگیری در خصوص افزایش همکاری‌های بین بخشی با اداره بهزیستی درراستای کاهش بیماری‌های واگیر و غیر واگیر در بین مددجویان، ازطریق معرفی چند نفرازهمکاران مددکار بعنوان رابط آموزشی جهت آموزش وتوانمند کردن آنها درزمینه بیماریهای واگیر وغیرواگیر وانتقال اموزشها به مددجویان، همکاری درزمینه انجام تست HIVو بیماریابی درکمپ های ترک اعتیاد وسامان‌سراها، شناسایی بیماران کارتن خواب و معرفی آنها به مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری و همچنین همکاری درجهت متادون تراپی بیماران HIV مثبت و معلول مبتلا به اعتیاد سخنانی ایراد نمودند.
همچنین سرکار خانم بختیاری پور مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد در خصوص ضرورت تشکیل کمیته شهرستانی آسیب های اجتماعی و پرهیز از موازی کاری سازمان‌ها و اجرای برنامه آموزشی مشترک در خصوص پیشگیری از آسیب های اجتماعی و همچنین انجام اقدامات اساسی در خصوص موارد آسیب‌های اجتماعی شناسایی شده شهرستان اقدامات ضروری در خصوص مناطقی ک اسیب خیز هستند و لزوم تقویت همکاری های بین بخشی به بیان نظرات پرداخت.
در پایان معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به سایر حوزه‌های مشترک از قبیل برنامه روستا مهد و ..... در خصوص ضرورت تنظیم تفاهم‌نامه مشترک بین دو دو دستگاه جهت بهبود عملکردهای اجرایی و فنی در شهرستان شوشتر تاکید کرد و این تفاهم‌نامه تنظیم شد.