en-USfa-IR
X

در همایش بزرگداشت روز جهانی غذا انجام شد؛ تجلیل از صنایع و واحدهای تولیدی موادغذایی برتر شهرستان شوشتر+گزارش تصویری

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| همایش روز جهانی غذا مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر | | 0 نظر | | | |
عصر دیروز در همایش بزرگداشت روز جهانی غذا که برای اولین بار توسط مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر و با حضور مسئولین شهرستان در تالار سلامت دانشکده علوم پزشکی برگزار شد از واحد ها و صنایع تولیدی موادغذایی برتر شهرستان شوشتر تجلیل و تقدیر گردید.


به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی به نقل از شوشتر نامه، رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در این همایش اظهار داشت: یکی از دستاوردهای بزرگ در استقلال دانشکده علوم پزشکی شوشتر استقلال واحد غذا و داروی این دانشکده بود، اتفاقی که مستقیماً انتفاعش به مردم این شهرستان رسید.

فرهاد ابول‌نژادیان خاطرنشان کرد: استقلال دانشکده علوم پزشکی شوشتر باعث شد تا واحد غذا و داروی این دانشکده راه‌اندازی شود، این واحد با تشکیل زیرمجموعه‌های خود در مدت کمتر از دو سال در سال ۹۷ در بین دانشکده‌های تیپ چهار کشور توانست رتبه یک را به خود اختصاص دهد.

وی عنوان کرد: دانشکده علوم پزشکی شوشتر در شرایط کنونی کمیسیون ماده ۲۰ مستقل دارد، این کمیسیون وظیفه نظارت بر داروخانه‌های شهرستان را در اختیار دارد، در این کمیسیون مجوز داروخانه‌های شهرستان صادر می‌شود.

وی با اشاره به مزیت‌های وجود کمیسیون ماده ۲۰ در شهرستان شوشتر افزود: قبل از راه‌اندازی این کمیسیون در شوشتر بررسی پرونده یک داروخانه در استان حداقل شش ماه طول می‌کشید این روند در حال حاضر به کمتر از یک ماه تقلیل یافته است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر عنوان کرد: پیش از راه‌اندازی این کمیسیون در شوشتر شهرستان شوشتر تنها ۱۷ داروخانه داشت و الان این شمار به ۲۸ داروخانه رسیده است، این مهم باعث شده تا دسترسی مردم به دارو بسیار آسان‌تر باشد.

وی با اشاره به مشکلات شهر شوشتر در حوزه داروخانه شبانه‌روزی عنوان کرد: قبلاً شوشتر تنها یک داروخانه شبانه‌روزی داشت، الان این تعداد به سه داروخانه افزایش‌یافته است و در صورت لزوم داروخانه‌های جدید و بیشتری مجوز می‌دهیم، همین امر باعث شده تا داروسازهای زیادی به شهر خود بازگردند و برای افتتاح داروخانه اقدام کنند.

وی به صدور مجوزهای واحدهای تولیدی توسط واحد غذا و دارو در شهرستان شوشتر اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی تمدید بدون تغییر مجوزهای تولیدی و صدور مجوز در واحد غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی شوشتر انجام می‌شود.

نگاه جمهوری اسلامی به حوزه غذا نگاهی انسانی است

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی گفت: استکبار جهانی به دنبال مدیریت غذایی در جهان است و در جنگ‌های جدید می‌کوشد از طریق غذا وارد عمل شود.

سردار سهراب گیلانی در همایش بزرگداشت روز جهانی غذا دانشکده علوم پزشکی شوشتر که به‌منظور تجلیل از تولیدکنندگان عرصه غذای سالم در شهرستان برگزار شد اظهار داشت: استکبار جهانی می‌کوشد تا برجهان ازنظر غذا تسلط داشته باشد و در جنگ‌های جدید این مهم را دنبال می‌کند.

وی افزود: استکبار جهانی زمانی که تولید گندمش مازاد می‌شود آن را برای مدیریت قیمت به اقیانوس می‌ریزد، این به چه دلیل است؟ چرا به کشورهای فقیر جهان این گندم را نمی‌دهد؟ مشخص می‌شود که این اقدامات استکبار تنها به دلیل تلاش برای مدیریت غذایی در جهان است و می‌کوشد تا تسلط خود را بر دولت‌های جهان از این منظر حفظ کند.

وی خاطرنشان کرد: جنگ‌های جدید جنگ غذایی است، دست‌کاری کردن سلایق غذایی ملت‌ها، دست‌کاری کردن مصرف مواد غذایی ملت‌ها و تغییر رژیم غذایی ملت‌ها به رژیم‌ها و مواد غذایی ناسالم از تلاش‌هایی است که استکبار برای آن در حال تلاش است.

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی درباره مداخله‌های استکبار جهانی در مواد مصرفی و غذایی در منطقه خاورمیانه تاکید کرد: استکبار جهانی در افغانستان نفوذ کرد، لشکرکشی کرد و الان بر اساس آمارهای موجود کشت خشخاش در این کشور ۷۰ برابر شده است، استکبار برای تولید خشخاش و برنامه‌ریزی برای ترانزیت آن در جهان در حال برنامه‌ریزی و اقدام است.

گیلانی با اشاره به رویکرد نظام جمهوری اسلامی در حوزه غذا افزود: جمهوری اسلامی ایران نگاه انسانی به موضوعات دارد، این نگاه انسانی باعث می‌شود که دقیقاً مقابل اقدامات استکبار جهانی در این زمینه بایستد.


وی ضمن توصیه به دستگاه بهداشتی در شهرستان شوشتر خاطرنشان کرد: از دستگاه بهداشتی و نظارت‌کننده بر تولید و بازار می‌خواهم که با دید همراه و مشوق با تولیدکننده همکاری کنند و در این زمینه دیدی برای قلع‌وقمع و تعطیلی و پلمپ واحدهای صنفی و تولیدی در اجرای بهداشت نداشته باشند.

از تولید کنندگان بومی حمایت کنید

حسین پنبه دانه پور فرماندار شوشتر نیز در این مراسم اظهار کرد: از تولیدکنندگان در سطح شهرستان شوشتر حمایت کنید و از محصولات تولیدی آن‌ها برای مصرف استفاده کنید.

وی افزود: زیبنده نیست که در همایش تجلیل از تولیدکنندگان شوشتر از آب‌معدنی استانی دیگر استفاده شود، درحالی‌که در شوشتر همین آب‌معدنی با نظارت علوم پزشکی شوشتر توسط واحدهای تولیدی متعددی در حال تولید و عرضه به بازار است.

وی به حمایت از تولید در سطح شهرستان شوشتر اشاره کرد و افزود: در کیفیت محصول شرکت آرد جوانه شوشتر تردیدی بود، از این واحد بازدید شد، برای تعمیرات و خرید دستگاه‌های جدید به این واحد وام اعطا شد و حال این واحد بهترین گندم را تولید می‌کند و همه نیاز شهرستان را تأمین می‌کند و به شهرهای دیگر نیز آرد ارسال می‌کند، این بهترین شیوه برای حمایت از تولید است.

شایان ذکر است در حاشیه این مراسم بازدید از نمایشگاه عرضه محصولات شرکت های تولیدی مواد غذایی شهرستان انجام شده و از واحدهای تولید کننده مواد غذایی برتر در این مراسم تجلیل و تقدیر شد.

مطالب مرتبط

Sort by: