پرجم و شعار سال جمهوری اسلامی ایران - دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر

en-USfa-IR

در راستای اجرای مصوبات شورای سلامت شهرستان شوشتر؛ بازدید معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر از میدان میوه و تره بار

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| میدان میوه تره باز بازدید دکتر نایب فدایی ده چشمه معاون بهداشت | | 0 نظر | | | |
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر در راستای اجرای مصوبات شورای سلامت شهرستان به اتفاق رئیس اداره محیط زیست ، مسئول خدمات شهری و کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان از محل میدان میوه و تره بار بازدید کرد.

دکتر نایب فدایی پس از این بازدید گفت: توجه ویژه به مسائل بهداشتی محل میدان عرضه میوه و تره بار بخصوص ساماندهی وضعیت پسماندهای آن باید در اولویت کاری شهرداری و افرادی که در این محل مشغول به فعالیت هستند قرار گیرد.

وی افزود: بنابر مصوبات شورای سلامت شهرستان،خدمات شهری شهرداری شوشتر برنامه ریزی و مداخلات لازم در جهت جمع آوریی روتین پسماندهای میدان عرضه میوه و تره بار را در دستور کار خود قرار دهد.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر از مالکان غرفه ها خواست در رعایت امور بهداشتی غرفه ها و محیط میدان عرضه میوه و تره بار مشارکت فعال داشته باشند.

گفتنی است عملیات اجرایی آسفالت میدان عرضه موه و تره بار توسط شهرداری شوشتر در آبان ماه صورت گرفت.