پرجم و شعار سال جمهوری اسلامی ایران - دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر

en-USfa-IR

زنگ هشدار ایدز در شوشتر نواخته شد

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| ایدز روز جهانی ایدز زنگ ایدز زنگ هشدار ایدز | | 0 نظر | | | |
مراسم نواختن زنگ هشدار به مناسبت هفته جهانی ایدز باحضور معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر و کارشناس مسئول مشاوره وسلامت آموزش و پرورش درهنرستان شهید مطهری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، دراین مراسم که با حضور جمعی از مسئولین و مدیران معاونت بهداشت و آموزش و پرورش برگزار شد، دکترفدایی معاون بهداشت دانشکده درخصوص اهمیت بیماری ایدز،راههای انتقال بیماری،تشخیص ودرمان و راههای پیشگیری ازابتلا به این بیماری عنوان کرد: بیماری ایدز یک بیماری نقص سیستم ایمنی است که نیازبه توجه ویژه دارد ولازم است آگاهی دانش اموزان دراین زمینه افزایش یابد.

وی افزود: این بیماری ازطریق تماس جنسی محافظت نشده، مادر آلوده به جنین ،خون وفراورده های خونی آلوده ، وسایل تزریق مشترک درمعتادان تزریقی ، پیوند اعضاء ، درزایمان وشیردهی ازمادر آلوده به کودک منتقل می شود.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر همچنین گفت: این بیماری ازطریق دست دادن وبوسیدن معمولی، عطسه وسرفه، استخرشنا، ظروف غذاخوری، گزش حشرات، وسیله نقلیه عمومی منتقل نمی شود.

وی درمورد راه های تشخیص بیماری ایدز افزود :  این بیماری ازطریق آزمایش خون با تست های سریع اچ آی وی وآزمایش الایزا ویک تست تایید تشخیص، مشخص می شود.
راه های پیشگیری ازابتلاء به این بیماری شامل استفاده نکردن از وسایل تزریق مشترک، پیشگیری ازانتقال مادربه جنین،عدم مصرف خون وفراورده های خونی آلوده،ترویج رفتارهای سالم بهداشتی می باشد.

دکترفدائی اظهار کرد: بیماری ایدز درمان قطعی ندارد ولی بامصرف به موقع داروهایی که توسط مرکز مشاوره بیماریها بصورت رایگان دراختیاربیماران قرارداده می شود می توان سیستم ایمنی بدن افراد راتقویت کرده بطوری که این افراد عمرطبیعی داشته، وهرگز وارد مرحله ایدز نشوند.