پرجم و شعار سال جمهوری اسلامی ایران - دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر

en-USfa-IR

پیام تبریک سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر به مناسبت روز پرستار

سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر در پیامی فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت حضرت زینب کبری(س) و "روز پرستار" را تبریک و تهنیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر در متن این پیام آمده است:

به نام خالق مهر و زیبایی

شغل پرستاری آمیخته با صداقت، پاکی، اخلاص و ایثار است. پرستاری هنری است بی نظیر و تخصصی است بی همتا.

بی شک نامگذاری ولادت با سعادت اسوه صبر و ایثار، حضرت زینب کبری(س)به عنوان روزپرستار، نشان از ارزش والای شغل شریف پرستاری دارد.
در این زمینه پرستاران به عنوان یکی از اصلی ترین حلقه های حوزه سلامت که نقش بسزایی در حفظ ، تامین و ارتقای سلامت جامعه دارند همواره مورد احترام بوده و از جایگاه وزینی برخوردارند.

به همین بهانه اینجانب فرا رسیدن ولادت با سعادت اسوه صبر و مقاومت، حضرت زینب کبری(س)‌و روز پرستار را به تمامی پرستاران عزیز در سراسر کشور و به ویژه پرستاران، دانشجویان و اساتید پر تلاش و عزیز این رشته در دانشکده علوم پزشکی شوشتر تبریک عرض می کنم و امیدوارم تمامی این بزرگواران در راستای نیل به اهداف غایی نظام بهداشت و درمان موفق و موید باشند.

دکتر مجتبی کلانتر
سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان شوشتر