پرجم و شعار سال جمهوری اسلامی ایران - دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر

en-USfa-IR

واحد نظارت بر مواد تحت کنترل (مخدر) راه اندازی شد

مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: در راستای مدیریت تامین سلامت داروهایی که در سطح عرضه وجود دارد و همچنین سهولت دسترسی عمومی به آن ها، واحد نظارت بر مواد تحت کنترل(مخدر) در این مدیریت راه اندازی شد.

به گزارش وب‌دا شوشتر، دکتر مرضیه عجمی افزود: از اهداف راه اندازی این بخش عرضه و تحویل مستقیم داروهای مخدر به بیماران خاص و مبتلا به سرطان و همچنین تخصیص سهمیه و عرضه مستقیم داروهای مخدر به مراکز درمانی و سوءمصرف مواد دارای مجوز و نظارت بر مصرف صحیح این داروها است.

مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر همچنین بیان کرد: از ابتدای مهرماه سال جاری با راه اندازی واحد مخدر، داروهای مخدر بیماران خاص و مبتلا به سرطان و همچنین مراکز درمانی و سوءمصرف مواد که پیش از این از طریق معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور توزیع می گردید، توسط مدیریت غذا و دارو این شهرستان صورت می پذیرد.

وی در پایان گفت: از همه همکاران عزیزم در مدیریت غذا و دارو که در راه اندازی این بخش تلاش کردند تشکر می كنم و تلاش می کنیم در آینده نیز شاهد برداشتن گام های مثبت این چنینی در مدیریت غذا و دارو باشیم.