پرجم و شعار سال جمهوری اسلامی ایران - دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر

en-USfa-IR

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر؛ کم تحرکی و تغذیه ناسالم زمینه ساز بروز بسیاری از بیماری ها است

آقای محمد دانشگر-روابط عمومی| معاون بهداشت دکتر نایب فدایی ده چشمه دانشکده علوم پزشکی شوشتر | | 0 نظر | | | |
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر در همایشی که به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان برگزار شد گفت: کم شدن فعالیت بدنی مردم در دنیای امروز و تغذیه ناسالم از مهمترین عوامل زمینه ساز بسیاری از بیماری ها است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، دکتر نایب فدایی افزود: براساس آخرین آمار از هر ۱۰ نفر در کشور ما ۶ نفر در محل کار به صورت نشسته فعالیت های خود را انجام داده و ۴ نفر نیز با رایانه کار می کنند. امروزه افراد کمتر پیاده روی می کنند و حتی مسافت های اندک را نیز با وسایل نقلیه طی می کنند. کم تحرکی و عدم انجام فعالیت بدنی با کاربردی شدن و استفاده طولانی مدت از تلفن های همراه در طول شبانه روز بیشتر شده که عوارض جانبی و ضررهای زیادی برای سلامت افراد و خانواده ها دارد.

وی با اشاره به پایین آمدن سن سکته های زودرس در کشور خاطر نشان کرد: همین کم تحرکی و استفاده از غذاهای ناسالم نظیر فست فودها و کم شدن استفاده از مواد غذایی غنی از ریزمُغذی ها نظیر حبوبات، سبزیجات و... باعث بروز انواع سکته های قلبی، مغزی در سنین پایین و بدنبال آن شیوع مرگ های زودرس در کشور شده است و این موضوع نقش بانوان بخصوص مادران را در رعایت اصول تغذیه سالم برای حفظ سلامت خانواده به خوبی نمایان می کند.

دکترنایب فدایی همچنین تصریح کرد: طبق بررسی های صورت گرفته، آقایان کم تر از بانوان به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه می کنند و کم تر از بانوان مورد پایش سلامت قرار می گیرند که این موضوع نشان می دهد مردان نیز باید اهتمام ویژه به رعایت اصول سلامت داشته و همه ی افراد جامعه با افزایش سواد سلامت بتوانند گام های موثری در راستای تامین، حفظ و ارتقای سلامت خود و خانواده هایشان بردارند.