دومین نشست ستاد کرونا شهرستان شوشتر در سال جدید ۱۴۰۱ برگزار شد

دومین نشست ستاد کرونا شهرستان شوشتر در سال جدید ۱۴۰۱ با حضور دکتر مجتبی کلانتر رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر، مهندس ملتجی معاون بهداشت، مهندس کجبافی معاون فرماندار و سایر مسئولان ادارات در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد.

به گزارش وبدا شوشتر؛ دکتر مجتبی کلانتر در این نشست اظهار کرد: میزان استقبال مردم از واکسیناسیون کرونا کاهش پیدا کرده، همچنین رعایت پروتکل ها نیز به حداقل رسیده، لذا برای پیشگیری از افزایش کرونا باید مردم در تکمیل واکسیناسیون ترغیب شوند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تزریق واکسیناسیون کرونا در تمام مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان انجام می گیرد افزود: واکسن های آسترازنکا، اسپایکوژن و پاستوکووک فقط در مرکز خدمات جامع سلامت "شماره ۴" شهرستان(پشت دادگستری) تزریق می شوند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در خصوص بازرسی‌های مشترک اذعان داشت: این بازرسی‌ها در پیشگیری از شیوع کرونا صورت می گیرد که باید مستمر باشند و همچنین به ادارات، سازمان ها و اصناف بر رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید بیشتری می شود.

دکتر کلانتر در پایان تصریح کرد: با توجه به میزان متوسط کشوری که برخی شهرها در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند اگر پروتکل ها رعایت نشود و مردم واکسیناسیون خود را تکمیل نکنند وضعیت کرونا مجدد افزایش می یابد. لذا تاکید داریم که مردم برای تکمیل واکسیناسیون خود هر چه سریعتر اقدام نمایند.

/body>