نشست رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر و هیئت رئیسه با سردار گیلانی

دکتر کلانتر رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر، هیئت رئیسه و مدیران این دانشکده با سردار گیلانی نماینده مردم دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش وبدا شوشتر؛ در این دیدار صمیمی دکتر مجتبی کلانتر رئیس دانشکده علوم پزشکی و مدیران واحدها به ارائه گزارش عملکرد سال گذشته پرداختند. به نحوی که آنها نماینده مردم را از  روند عملکرد دانشکده و برنامه های در دست اقدام مطلع نمودند.

در ادامه این دیدار مسائل و موضوعات دانشکده علوم پزشکی شوشتر مورد بررسی قرار گرفت و نماینده محترم شوشتر و گتوند ضمن قدردانی و تشکر از تلاشهای ریاست دانشکده و همه مدیران واحدها؛ به بیان دیدگاهها، نقطه نظرات و راهکارهایی در جهت توسعه زیرساخت‌ها، شناسایی نیازمندی ها و رفع مشکلات و موانع فرا روی حوزه سلامت پرداختند.

در پایان دکتر کلانتر تلاش برای حفظ و ارتقاء سلامت جامعه را اولویت اصلی دانشکده علوم پزشکی شوشتر دانست و خاطرنشان کرد: تلاش دلسوزانه و مسئولانه نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و نفوذ ایشان در سطح کشور، یکی از مولفه‌هایی بوده که همواره این دانشکده را در خدمت مطلوب تر به مردم و رفع مشکلات و نواقص یاری نموده است.

/body>