نواخته شدن زنگ هفته سلامت در مدارس شهرستان شوشتر

همزمان با آغاز هفته سلامت، زنگ نمادین این هفته در مدارس شهرستان شوشتر با حضور دکتر جواد منجزی معاون فنی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر، عابدی پور رئیس اداره آموزش و پرورش و برخی از مدیران بصورت نمادین در مدرسه پویش نواخته شد.

به گزارش وبدا شوشتر؛ دکتر جواد منجزی معاون فنی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر اظهار کرد: هفته سلامت از مناسبت هایی است که اهمیت بسیاری دارد؛ به گونه ای که در سراسرجهان، در تمام سازمانها و نهادهای دولتی و غیردولتی برنامه ها و فعالیت های ویژه ای برای گرامیداشت این هفته در نظر گرفته می شود.

دکتر منجزی افزود: این هفته مختص به یک نهاد یا سیستم خاص نیست بلکه یک پویش همگانی می باشد که تمام افراد باید در راستای رسیدن به اهداف آن قدم بردارند.

وی خطاب به سفیران سلامت، نماینده دانش آموزان گفت: شما سفیران سلامت مبلغین سلامت هستید لذا آموزشهایی که به شما داده می شود در سطح خانواده، مدارس و جامعه انتقال دهید.

گفتنی است در پایان این آیین زنگ سلامت توسط مسئولین و سفیران سلامت دانش آموزی نواخته شد و اتاق بهداشت مدرسه افتتاح گردید.

/body>