کمیته درون و برون بخشی و اولین قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت برگزارشد

به مناسبت هفته ملی جمعیت؛

کمیته درون و برون بخشی و اولین قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت برگزارشد

کمیته درون و برون بخشی سلامت و جوانی جمعیت و اولین قرارگاه جمعیتی در جهت فرزندآوری و پیشگیری از پیری جمعیت برگزار شد.

به گزارش وبدا شوشتر؛ این کمیته با حضور مهندس جلال ملتجی معاونت بهداشت، دکتر احسان هدایت سرپرست معاونت درمان، خانم دکتر شاه منصوری مشاور امور بانوان، سایر پرسنل و مسئولان دانشکده علوم‌پزشکی شوشتر و نمایندگان ادارات شهرستان برگزار شد.

در این نشست ساختار قرارگاه تشریح و ابلاغ شد و اعضا درخصوص مشکلات فرزندآوری، افزایش نرخ باروری، جوانی جمعیت و راه اندازی کمیته های تخصصی به بحث وتبادل نظر پرداختند. درپایان نیز ضمن ارائه نقطه نظرات و راهکارها، مصوباتی جهت اجرا تصویب گردید.

/body>