جولان سگ های ولگرد در شهرستان شوشتر

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر خبر داد؛

جولان سگ های ولگرد در شهرستان شوشتر

به گزارش وبدا شوشتر؛ مهندس جلال ملتجی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: هاری یک بیماری ویروسی است که علی رغم پیشرفت‌های بزرگ در علوم پزشکی هنوز درمانی برای آن یافت نشده و در صورت ابتلاء انسان به بیماری هاری متاسفانه صد در صد موارد منجر به مرگ می‌شود.

مهندس ملتجی افزود: هاری در بسیاری از کشورهای دنیا وجود دارد و در سالهای اخیر تعداد موارد حیوان گزیدگی به علت افزایش جمعیت سگ‌ها رو به افزایش است.

وی با توجه به افزایش سگ های ولگرد گفت: اگر اقدام جدی برای کنترل هاری در سگ‌ها و بخصوص کنترل جمعیت سگ‌های بی صاحب انجام نشود هر روز پیشگیری و مقابله با حیوان گزیدگی مشکل‌تر و کنترل بیماری هاری دشوارتر می‌شود.

این مقام مسئول اذعان داشت: وجود سگ‌های ولگرد و بی صاحب در سطح شهر و روستاهای شهرستان شوشتر علاوه بر زیان بار بودن برای سلامت مردم، امنیت روانی و آر‌امش شهروندان را نیز سلب می‌کند و سالانه مبالغ زیادی جهت خرید سرم و واکسن ضد هاری برای درمان و پیشگیری افراد دچار حیوان گزیدگی در این شهرستان صرف می شود.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۸۳۹ نفر توسط حیوانات خصوصا سگ های ولگرد مورد گزش قرار گرفتند که این آمار نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است.

مهندس ملتجی به پرسه و جولان سگ‌های ولگرد در سطح شهرستان اشاره کرد و یادآور شد: شهرداری متولی جمع آوری سگ‌های ولگرد در شهر و در سطح روستاها بخشداری و دهیاری‌ها می باشد؛ و شبکه بهداشت نیز به عنوان ناظر بهداشتی وظیفه تأمین آهک و دفن بهداشتی سگ‌های ولگرد را به عهده دارد.

/body>