اجرای طرح مراقبت و خطرسنجی ویژه بانوان سازمان مرکزی دانشکده علوم پزشکی شوشتر

به همت واحد بهبود تغذیه و گروه سلامت خانواده و جمعیت دانشکده علوم پزشکی شوشتر طرح مراقبت و خطرسنجی ویژه بانوان سازمان مرکزی این دانشکده برگزار شد.

به گزارش وبدا شوشتر؛ مهندس جلال ملتجی در این باره اظهار کرد: در این طرح سن، جنس، میزان فشارخون، وزن،، قد، دور کمر، وضعیت ابتلا به دیابت و میزان کلسترول خون افراد بررسی  شد.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر افزود: هدف از انجام این برنامه اینست تا افرادی که در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی هستند شناسایی و مورد مراقبت قرار گیرند.

شایان ذکر است در این طرح افرادی که دچار کاهش یا افزایش وزن بودند توسط کارشناس تغذیه به آن ها مشاوره هایی ارائه شد.

/body> y> /body> html>