میزان واکسیناسیون در سطح استان خوزستان بسیار پایین است /لزوم هدایت مردم برای تزریق واکسیناسیون

مریم جلودارپور| | | 0 نظر | | | | [MAKERATING]

در نشست هم اندیشی موج هفتم کووید۱۹ ویژه شمال خوزستان مطرح شد:

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و رئیس مرکز بهداشت استان با اشاره به میزان پایین واکسیناسیون در سطح استان خوزستان گفت: به منظور پیشگیری از افزایش موج جدید کووید۱۹؛ لازم است در هدایت مردم برای تزریق واکسیناسیون سرمایه گذاری شود.

به گزارش وبدا شوشتر؛ دکتر علوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و رئیس مرکز بهداشت استان در نشست هم اندیشی موج هفتم کووید۱۹ ویژه شمال خوزستان که به میزبانی دانشکده علوم پزشکی شوشتر برگزار شد اظهار کرد: آمارها نشان می دهد میزان واکسیناسیون در سطح استان خوزستان بسیار پایین است بنحوی که لازم است در هدایت مردم برای تزریق واکسیناسیون سرمایه گذاری شود.

وی با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی و تزریق واکسیناسیون افزود: رعایت پروتکل ها نیز در سطح استان پایین است، به طوری که برخی افراد در ادارات و مجامع عمومی از ماسک استفاده نمی کنند لذا با توجه به فعالیت مراکز بهداشت در حوزه پیشگیری ابتدا باید تذکر داد سپس در صورت عدم رعایت پروتکل ها و تزریق واکسیناسیون به دادستانی معرفی شوند.

در ادامه دکتر مطلق مشاور معاون بهداشت وزیر و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور
با اشاره به اینکه روزهای سختی در پیش داریم افزود: برای پیشگیری از افزایش موج جدید کرونا نخست باید برنامه ریزی نماییم و دوم اینکه باید دانش و سواد مردم در حوزه سلامت را افزایش دهیم.

وی اذعان داشت: برای افزایش سطح سواد مردم در حوزه سلامت و تزریق واکسیناسیون و رعایت پروتکل ها با توجه به نزدیک شدن به ایام محرم و صفر روحانیون، مداحان، موکب داران، و همچنین مدارس، دانشگاه ها، اساتید و مراقبین سلامت می توانند به ما کمک نمایند.

دکتر مطلق با تاکید بر رعایت حقوق شهروندی و افزایش سطح سواد مردم و دستگاه ها تشریح کرد: در خصوص توجیه سازی و رعایت پروتکل ها برای پیشگیری از کووید۱۹ می توان از دادستانی استفاده کرد.

در این نشست در خصوص راهکارهای پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ و رعایت پروتکل ها و تزریق واکسیناسیون بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است نشست هم اندیشی موج هفتم کووید۱۹ ویژه شمال خوزستان با حضور دکتر مطلق مشاور معاون بهداشت وزیر و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، دکتر علوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و رئیس مرکز بهداشت استان و روسای مرکز بهداشت گتوند، اندیمشک، مسجدسلیمان، لالی، اندیکا، شوش و معاون بهداشت دزفول به میزبانی دانشکده علوم پزشکی شوشتر برگزار شد.