پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر به مناسبت روز بهورز

مریم جلودارپور| پیام تبریک، روز بهورز، دانشکده علوم پزشکی، شوشتر، | | 0 نظر | | | | [MAKERATING]

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر به مناسبت روز بهورز

دکتر مجتبی کلانتر رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر در پیامی فرا رسیدن روز بهورز را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بهورزان سرمایه های ارزشمند نظام سلامت هستند که با تلاش و فعالیت شبانه روزی خود نقش مهم و تاثیرگذاری در پیشگیری از بیماری ها و صیانت از سلامت مردم دارند.

فرا رسیدن دوازدهم شهریور که در تقویم سلامت به پاس گرامیداشت فعالیت های ارزنده پیشگامان خط اول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به آحاد مردم شریف روستایی، به نام روز بهورز نامگذاری شده است فرصت مناسبی برای تقدیر از زحمات این قشر شایسته و پر تلاش می باشد.

اینجانب ضمن تبریک این روز فرخنده به بهورزان گرانقدر و مربیان محترم بهورزی بویژه همکاران بهورز در مجموعه دانشکده علوم پزشکی شوشتر، سلامتی، سعادت و سربلندی و توفیق روزافزون این عزیزان را از درگاه خداوند مسئلت دارم.

دکتر مجتبی کلانتر
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر