پیام تبریک معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر به مناسبت روز بهورز

مهندس ملتجی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر در پیامی فرا رسیدن روز بهورز را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

۱۲ شهریور روزی ارزشمند در تاریخ سلامت میهن عزیز اسلامی مان است روزی که به نام بهورز مزین می باشد، نامی که همواره یاد آور تلاش مجدانه و خستگی ناپذیر انسانهایی فداکار برای بهتر زیستن است. سربازان خط اول جبهه سلامت که با سعه صدر و تلاش های شبانه روزی خود به آحاد مردم شریف روستایی خدمت رسانی نموده و موجب ارتقاء شاخص های بهداشتی جامعه روستایی و به تبع آن کشور عزیزمان ایران گشته اند.

این روز فرصتی مغتنم برای ارج نهادن به تلاش های این عزیزان در جهت  حفظ و ارتقاء سلامت مردم عزیزمان است.

اینجانب ضمن تبریک این روز به یکایک بهورزان و مربیان بهورزی، از تلاش و فداکاری این مدافعین عزیز عرصه سلامت تقدیر و تشکر نموده و توفیق روز افزون و سلامت و سربلندی ایشان را از خداوند منان خواهانم.

مهندس جلال ملتجی
معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر