نشست ستاد اربعین دانشکده علوم پزشکی شوشتر برگزار شد

نشست ستاد اربعین دانشکده علوم پزشکی شوشتر با حضور دکتر مجتبی کلانتر رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر، معاونین و مدیران واحدهای مختلف دانشکده در سالن جلسات ستاد برگزار شد.

به گزارش وبدا شوشتر؛ این نشست به همت معاونت آموزشی تحقیقات و دانشجویی-فرهنگی دانشکده علوم پزشکی شوشتر و به منظور راه اندازی موکب شهدای مدافع حرم در مرز چذابه برگزار شد.

در این نشست پیرامون اعزام دانشجویان به مرز چذابه، ارائه خدمات رفاهی و نحوه ثبت نام دانشجویان برای شرکت در اربعین حسینی بحث و تبادل نظر شد. بر این اساس دانشجویان، کارکنان و اعضاء هیئت علمی در صورت تمایل می توانند در سامانه سماح جهت شرکت در مراسم اربعین حسینی ثبت نام نمایند.