کمیته تخصصی بهداشت و رصد و پایش قرارگاه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی شوشتر برگزار شد

کمیته بهداشت و رصد و پایش قرارگاه جوانی جمعیت با حضور مهندس ملتجی معاون بهداشت، خانم دکتر شاه منصوری مشاور رئیس دانشکده در امور بانوان، دکتر هاشم معاون اجرایی، دکتر منجزی معاون فنی و سایر مسئولان بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر برگزار شد.

به گزارش وبدا شوشتر؛ در این کمیته مصوبات ارسالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و جهت اجرای آنها به کمیته های تخصصی قرارگاه جوانی جمعیت ابلاغ گردید.

بر اساس مصوبات قانون جوانی جمعیت، توزیع اقلام پیشگیری از بارداری بدون نسخه پزشک از سوی داروخانه ها ممنوع اعلام شد. همچنین شهروندان می توانند در صورت مشاهده تخلفات در راستای جوانی و افزایش جمعیت با ۱۹۰ سامانه رسیدگی به شکایات و تخلفات تماس حاصل نمایند.

در ادامه همین نشست نیز کمیته رصد و پایش قرارگاه جوانی جمعیت برگزار و مصوبات و عملکرد هر کدام از کمیته های تخصصی در راستای افزایش جمعیت با حضور اعضای رصد و پایش مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.