نشست اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی شوشتر با رئیس دانشکده

به منظور پیگیری و رفع پاره ای از مشکلات، اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی شوشتر با رئیس دانشکده نشست صمیمی برگزار کردند.

به گزارش وبدا شوشتر، دکتر مجتبی کلانتر رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر ضمن تشکر و قدردانی از زحمات اعضای هیئت علمی اظهار کرد: با توجه به موفقیت ها و دستاوردها، عملکرد حوزه آموزش عملکرد مثبتی می باشد، انشاالله که در سال تحصیلی جدید با تلاش دوچندان بتوانیم موفقیت های بیشتری را برای دانشکده علوم پزشکی به ارمغان بیاوریم.

وی به دانشکده پرستاری مامایی، پیراپزشکی و دانشکده بهداشت در مجموعه علوم پزشکی شوشتر اشاره کرد و اذعان داشت: انشالله با راه اندازی دانشکده بهداشت در مکان جدید، مشکل کلاس و کمبود فضای فیزیکی برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان حل خواهد شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به توسعه حوزه آموزش و راه اندازی رشته های جدید تصریح کرد: برای هویت بخشی به دانشکده ها و حوزه آموزش کمک همه اعضای هیئت علمی و کارکنان حوزه آموزش را می طلبد که بتوانیم به آن قوام بخشیم. زیرا که مشکلات همیشه وجود دارد و لذا انتظار داریم  اعضای هیئت علمی ما را یاری نمایند.

شایان ذکر است در این نشست پیرامون مشکلات حوزه دانشجویی، آموزشی، کمبود نیرو، امکانات رفاهی، تجهیزات آزمایشگاهی و مشکلات اعضای هیئت علمی سخنانی مطرح گردید.