نشست کمیته انطباق و شورای فرهنگی دانشکده علوم پزشکی شوشتر برگزار شد

مریم جلودارپور| | | 0 نظر | | | | [MAKERATING]

نشست کمیته انطباق و شورای فرهنگی دانشکده علوم پزشکی شوشتر برگزار شد

نشست کمیته انطباق و شورای فرهنگی دانشکده علوم پزشکی شوشتر با حضور دکتر مجتبی کلانتر رئیس دانشکده، حجت الاسلام عادلی نژاد مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های خوزستان و سایر معاونین و مدیران برگزار شد.

به گزارش وبدا شوشتر، در این نشست حجت الاسلام عادلی نژاد مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های خوزستان پیرامون مسائل فرهنگی دانشجویان، برگزاری کارگاه های آموزشی توسعه فردی با محوریت ازدواج، مدیریت روابط و همچنین تکریم حریم خصوصی بیماران در پروسه درمان و ... سخنانی مطرح و همچنین بر ضرورت تشکیل هیئت محبان اهل بیت برای برگزاری باشکوه تر مناسبت های مذهبی و شرکت دانشجویان در پیاده روی اربعین حسینی تاکید کرد.